Alemany per treballar a Alemanya – Barcelona

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

L’objectiu de la nostra formació és capacitar als joves participants amb una millor preparació per al mercat laboral en la comunicació internacional i intercultural. Els ajudem en formar-se en una de les eines més transversals dins del mercat laboral: la comunicació en altres idiomes i el coneixement d’altres cultures per saber relacionar-nos amb elles i treure el millor profit. També els ajudem en ampliar la seva recerca de treball més enllà de les nostres fronteres a través dels nostres programes de mobilitat.

Què aprendré?

  • Correcció i fluïdesa a l’hora de parlar en l’altra idioma (alemany). Tanmateix, adquiriran les eines lingüístiques necessàries per dur a terme les tasques laborals en alemany i poder-se desenvolupar en les situacions habituals de treball.

Sortides professionals

Aquest curs et donarà la possibilitat de participar en programa de mobilitat amb Alemanya que té com a objectiu un lloc de treball a Alemanya. 

• Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs demana cita prèvia • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE  

Tenir entre 18 i 29 anys.

Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de: