Auxiliar de magatzem – Barcelona

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne. 

Quins són els objectius del curs?

  • Millorar l'ocupabilitat mitjançant la formació amb l'avantatge de la realització del Carnet de Carretoner/a i l'acompanyament a l'Orientació Laboral. 

Què aprendré?

Aprendre sobre la cadena de subministrament i E-Commerce, gestió de la informació, el funcionament i operacions de magatzem, mitjans i sistemes de manutenció, prevenció de riscos laborals i manipulació de càrregues amb carretons elevadors. També es treballaran les eines i canals de recerca de feina, els processos de selecció i les competències. 

Sortides professionals

Treballar com a mosso/a de magatzem, mosso/a de càrrega i descàrrega, carretoner/a, operari/a de logística, empaquetador/a, entre d'altres 

Requisits • Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs demana cita prèvia • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE 

Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada. 

Esperi un moment

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de: