Sòciosanitari – Mataró

sociosanitari
Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

Amb aquest curs aprendràs a desenvolupar intervencions d'atenció i de suport, aplicant estratègies d'ajuda per a la comunicació, la convivència i el desenvolupament de l'autonomia personal de les persones amb necessitats d'atenció psicosocial o en situació de dependència.

Què aprendré?

  • Acompanyament i atenció a persones dependents: l'estat de benestar i l'atenció a les persones en situació de dependència, el pla d'atenció individualitzat i el pla individualitzat de vida.
  • Atenció psicosocial a persones dependents: manteniment i rehabilitació psicosocial de les persones dependents en domicili. Psicologia bàsica aplicada a l'atenció psicosocial domiciliària de persones dependents. Relació social de les persones grans i discapacitades

Sortides professionals

Aquest curs t’ajudarà a incrementar les teves oportunitats laborals treballant a l’àmbit professional de serveis d'atenció domiciliària i/o de cura de persones amb dependència.
  • Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs demana cita prèvia
  • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE
Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de: