Auxiliar de magatzem – Barcelona

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

  • Millorar l'ocupabilitat dins l'àrea logística, mitjançant una primera part on treballarem habilitats per afavorir la recerca de feina i una formació específica on coneixerem la nova realitat de l'e-commerce i operacions de magatzem.

Què aprendré?

Aspectes diferencials de la cadena de subministrament i E-Commerce, tecnologia i gestió de la informació digital a l'àrea logística, el funcionament i operacions de magatzem e-commerce, mitjans i sistemes de manutenció, prevenció de riscos laborals i manipulació de càrregues amb carretons elevadors. També es treballaran les eines i canals de recerca de feina, els processos de selecció i les competències transversals.

Sortides professionals

Treballar com a mosso/a de magatzem, mosso/a de càrrega i descàrrega, operari/a de logística, empaquetador/a, entre d'altres
Requisits • Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE
Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de: