Auxiliar hostaleria: servei de restaurant i bar – Granollers

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

L'objectiu del curs és disposar dels recursos necessaris per trobar treball en el sector de la restauració o seguir formant-se per adquirir majors competències.

Què aprendré?

OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA Aplicació de les normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració Aprovisionament de matèries primeres en aliments Preelaboració i conservació culinàries Realització d'elaboracions bàsiques i elemental de cuina i assistir en l'elaboració culinària Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris Elaboració de plats Provisió i distribució de gèneres i material Realització de les operacions de post servei Departament de cuina: màquines, equips i eines Regeneració i preelaboració de gèneres i productes culinaris més comuns Manteniment i neteja de les instal·lacions i equips Seguretat i higiene alimentària . Manipulació d’aliments Matèries primes més comuns OPERACIONS BÀSIQUES DE SERVEI DE RESTAURACIÓ Sistema d’aprovisionament i mise en place del restaurant Provisió i distribució de gèneres en l’àrea de bar Servei d'atenció al client al restaurant Preparació d’equips, estris i parament propis de l’àrea de bar Preparació i presentació d’elaboracions senzilles de begudes Begudes alcohòliques Begudes no alcohòliques Assistència en el servei d’aliments i begudes en barra Servei de bar i cafeteria

Sortides professionals

La realització d’aquest curs et facilitarà la incorporació laboral al sector de la restauració com a cuiner/a o com a cambrer/a i et donarà coneixements bàsics que et permetran seguir formant-te per adquirir majors competències.
  • Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs el centre formador t'ajudarà per sol·licitar-lo.
  • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE
Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de: