Curs d’alemany per a l’entorn professional – Barcelona

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

L’objectiu de la nostra formació és capacitar als joves participants amb una millor preparació per al mercat laboral en la comunicació internacional i intercultural. Els ajudem en formar-se en una de les eines més transversals dins del mercat laboral: la comunicació en altres idiomes i el coneixement d’altres cultures per saber relacionar-nos amb elles i treure el millor profit. També els ajudem en ampliar la seva recerca de treball més enllà de les nostres fronteres a través dels nostres programes de mobilitat. 

Què aprendré?

  • Aprendràs correcció i fluïdesa a l’hora de parlar en l’altra idioma (alemany). Tan mateix, adquiriràs les eines lingüístiques necessàries per dur a terme les tasques laborals en alemany i poder-se desenvolupar en les situacions habituals de treball. 

Sortides professionals

La nostra formació és en idioma i interculturalitat, per tant és transversal i aplicable a qualsevol sortida professional. Contribueix a ajudar a la persona en la millora de competència comunicativa en alemany i a ser capaç de treballar en entorns amb diversitat cultural tant dins com fora del nostre territori.  El curs permetrà accedir simultàniament al programa de mobilitat i tenir la possibilitat d'obtenir un lloc de treball estable a Alemanya. Tota la formació es troba subvencionada i sense cap cost per a tu.
  • Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs el centre formador t'ajudarà per sol·licitar-lo.
  • Tenir entre 18 i 29 anys.
  • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE
Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de: