Ajudant de cambrer/a

Descripció:

Buenas Migas busca incorporar ajudants de cambrer/a.

Les tasques a desenvolupar són:

  • Atenció al client
  • Preparació final dels productes que ens arriben des de l’obrador central
  • Neteja de sala, cuina i lavabos

Requisits:

  • Competències: actitud positiva, atents, resolutius, polivalents, dinàmics, que sàpiguen treballar sota pressió i de manera ràpida, vocació al client, bona comunicació amb clients i companys
  • Idiomes. Si tenen nocions d’anglès és molt valorable (la majoria de botigues són turístiques). Castellà nivell alt. Català no és imprescindible que el parlin però sí que l’entenguin i s’esforcin (molts dels nostres treballadors estan fent cursos de català)
  • No és necessària l’experiència (tenim pla de formació intern) però sí que es valora molt que hagin estat en atenció al client prèviament i que els hi agradi tractar amb el client

Descripció de l’empresa

Buenas Migas és una empresa familiar de 16 (quasi 17) focacceries, totes ubicades a la ciutat de Barcelona. Tenim l’obrador a St Feliu de Llobregat i fa 25 anys que es va fundar.

Buenas Migas té un pla de promoció interna, totes les directores i encarregades han sigut cambreres i constantment busquem perfils que vulguin créixer dins l’empresa. A més es compta amb beneficis exclusius per treballar a Buenas Migas (recarreguem una targeta amb diners que es poden utilitzar per pagar productes de Buenas Migas / tenim acords amb empreses per poder tenir descomptes en molts serveis).

Informació addicional

És imprescindible ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i participar al Programa Pice.