Anglès per a l’atenció al Client – Barcelona

Les dates d'inici i fi del curs poden variar en funció de les inscripcions que rebem, omple el formulari per a demanar més informació. Aquest curs és totalment subvencionat, no té cap cost per a l'alumne.

Quins són els objectius del curs?

Curs orientat a joves interessats a millorar les seves habilitats comunicatives en anglès desenvolupant els processos de comprensió oral i escrita i expressió oral generats per l'activitat d'atenció al client professionalitzant l'alumne en els coneixements de la llengua anglesa per aplicar-la a contextos laborals d'atenció al client i així millorar l’ocupabilitat dels joves. 

Què aprendré?

  • Mantenir una conversa i una interacció en anglès.
  • Adquiriràs els coneixements necessaris de la llengua anglesa per aplicar-los als diferents contextos laborals d'atenció al client. 
  • Resoldre de forma correcta i fluida les situacions d’atenció al client en la llengua anglesa, desenvolupant els processos de comprensió oral i escrita i expressió oral generats per aquesta activitat. 

Sortides professionals

Treballar en el sector de l’atenció al client, el turisme i l’administració.
• Estar inscrit i ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil i del PICE. Si no ho estàs el centre formador t'ajudarà per sol·licitar-lo. • No haver realitzat prèviament una altra formació dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE  
Una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs un diploma d’aprofitament de l’acció formativa realitzada.

Esperi un moment

Amb la col·laboració de: